4 pomysły na domowe, pyszne dressingi do sałatek

4 pomysły na domowe, pyszne dressingi do sałatek

Post navigation

6 komentarzy

  • Bardzo fajne przepisy! Ciekawy jest też olej rzepakowy jako baza. Przyznaję, że nie podejrzewalam go o takie właściwości!
    Ja z kolei ostatnio odkryłam, że dla mnie najsmaczniejszy dressing to zwykła… oliwa z oliwek 🙂 tym bardziej, że moja ulubiona sałatka, którą jem jakieś 3 razy w tygodniu też jest megaprosta: miks sałat, feta, oliwki, pomidorki koktajlowe i czerwona cebula. I tam oliwa sprawdza się wyśmienicie; )

  • Pani Marto, chciałabym schudnąć i bardziej zdrowo się odżywiać. Jednak jest mały problem- mam zespół jelita drazliwego. Gdy zjem brązowe pieczywo, ryż i makaron, grubą kaszę czy płatki owsiane, cierpię na okropne bóle żołądka i biegunki. Rowniez po niektórych owocach i słodyczach (to akurat dobrze :)) są niemiłe sytuacje. Czy jest możliwe schudnięcie przy jednoczesnym jedzeniu „białych” produktów i mniejszej ilości błonnika w diecie?

Leave a Reply

back to top