Jeżeli szukacie jakichś zdrowych odpowiedników ciast lub słodkości, które można jeść bez wyrzutów sumienia, mam dobrą wiadomość – znam przepis. Tylko uwaga: te śliwki pod kruszonką pochłania się prawie natychmiast!
[yumprint-recipe id=’20’]
Smacznego! Zapraszam na stronę bloga na FACEBOOKU.
To musi być pyszne!
Wygląda pysznie!
Uwielbiam, uwielbiam, absolutnie uwielbiam! Ja dorzucam jeszcze maliny, gruszki, jabłka, ekstrakt waniliowy a do kruszonki siemie lniane.
Marta namówiłaś mnie – robię sobie to na obiad <3
ŚLIWKI!? Zrobiłaś to specjalnie!?
dzisiaj zrobiłam i było przepyszne! 😉
Wszystko pieknie ładnie, ale jak włożysz miód do piekarnika to staje sie on zwykłym cukrem… Miodu nie można podgrzewać powyżej 40 stopni(!) Więc może miód na końcu?